Пловдивско кафене организира „Случайни вторници“ със забавни детински игри за възрастни

Автор: Plovdiv Now 4176
Пловдивско кафене организира „Случайни вторници“ със забавни детински игри за възрастни

Пловдивско кафене организира интересна инициатива, наречена „Случайни вторници“, в която възрастните се развихрят в техните любими „детински игри“.  Ето какво разказват организаторите - домакини от Offline Café:

Всички хора от хобито с настолните игри са чували израза: "Кви са тия детски игри?!" Дори ние в заведението често срещаме фразата "Вие тука на детска градина го обърнахте". Винаги посрещам тези изрази с усмивка и вместо да им противореча казвам "Да, прави сте. Offline Cafe си е детска градина". Защото няма нищо лошо да се вдетеняваме от време на време.

Този "неслучаен" вторник ние посвещаваме на игрите, които често се играят от деца, но едновременно с това и възрастните могат да открият чисто забавление. Дали ще движите гнусната хлебарка в лабиринта или просто ще мятат безмозъчно зарчета, всички ще се забавлявате на ниво, което едно дете се забавлява - искрено  и чисто.Каним ви да премахнете всякакви скрупули и предубеждения и да поцъкате с нас някои изненадващо забавни детски игри... за големи. И нещо интересно: Знаете ли, че най-търсената игра в нашето заведение от възрастни хора е... Не се сърди, човече.

"Случайните вторници" са всеки вторник от 19:00 ч. до 23:00 ч.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина