Пловдивски тийнейджър събира лайкове с опасни хобита

Автор: Plovdiv Now 8433
Пловдивски тийнейджър събира лайкове с опасни хобита

19-годишен младеж се „изфука“ в профила си в Instagram  с дрифт в двора на Английската гимназия в Пловдив. Оказва се, обаче че подвизите му съвсем не спират до тук. Мартин Пейчинов редовно събира лайкове в социалните мрежи с най-различни опасни хобита, като едно от тях е… катерене по покриви на сгради. В профилите му във Faceboook и Instagram могат да бъдат видени снимки, на които младежът гордо позира до бог Атлас на една от сградите на Главната улица под тепетата, на покрива на сграда над „Римския стадион“, както и докато изкачва една от кулите на хотел „Марица“. Казано накратко, дрифтът в училищния двор може би е най-безопасното начинание на Мартин, колкото и нелепо да звучи това.

Според читател младежът редовно шофира безразсъдно по улиците на града, като застрашава не само собствения си живот, но и този на останалите участници в движението. В момента се занимавал с частен бизнес и прекарвал голяма част от времето си в чужбина. Освен с автомобили, прави каскади и с велосипеди. Завършил е „ЕГ Пловдив“ и дрифтовете в двора му били редовен номер, като явно е решил да си припомни училищните години и да се завърне в школото със свистене на гуми.

По покривите на сгради пък не се катерил сам, а заедно с приятелите си, които така разнообразявали скучните си дни… докато не стане някой инцидент.

Ето и видео от двора на Английската гимназия:

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина