Пловдивски шофьор на рейс опитва да мами пътници и работодател

Автор: Plovdiv Now 29013
Пловдивски шофьор на рейс опитва да мами пътници и работодател

Шофьор от градския транспорт по линия номер 21 опитва да мами пътниците, като те си плащат билета, но не получават такъв. За това разказа читателка на TrafficNews, която се е возила в същия автобус. Според нея въпросният мъж казва, че ще се качи кондуктор, който ще предостави билет на пътниците, но уви - това също се оказва измама и такъв не се качва, а шофьорът видно си прибира парите за себе си. 

Днес преди броени минути около 20:00 часа на 25 май с моя съпруг станахме свидетели на следното: Шофьор на автобус от линията 21 в Пловдив отказа срещу парите ни да даде билети при качването, опирайки се на това, че “на следващата спирка се качва кондуктор”. Помолих да върне парите ни и като се качи кондуктор да си закупя билет, но това ми беше отказано. Преди спирката, на която слизаме, пожелах да взема парите си обратно отново и така и не получих обяснение защо не ни бяха дадени билети.

„Шофьорът, изненадан от реакцията ми каза, цитирам, “защо не каза като се качвахте?” . Вероятно нямаше изобщо да ни качи ако бях казала, че няма да пътувам без билет. От пълен автобус имаше реакция само от една жена, останалите останаха съгласни с това положение. Какво се случва ако се качи контрольор? Защо после мрънкаме, че държавата няма приходи за БВП, ако затваряме очите си пред такива ситуации? В 20те минути от пътуването ми над 20 пътника бяха превозени без билет, но с пари за шофьора. Е, няма такава държава” , разказа разгневената дама.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина