Пловдивски шофьор на автобус се целува с кондукторката по време на път

Автор: Plovdiv Now 4735
Пловдивски шофьор на автобус се целува с кондукторката по време на път

Шофьор от пловдивския градски транспорт раздава прегръдки и целувки по време на път. За "любовната афера" в автобуса ни сигнализира наш читател.

Притеснителното в случая не са любовните ласки между кондукторка и водач, а фактът, че се случва, докато вторият управлява превозното средство.

Случката е от четвъртък, в рейс N 222. В автобуса е имало около 10 пътници. Читателят ни е бил таксуван доста по-късно от момента, в който се е качил, но по думите му "това е честа практика". Няколко минути по-късно погледът му бил прикован от действията на служителите.

"Шофьорът управляваше с една ръка автобуса, а с другата прегръщаше кондукторката. В следващия момент вече си разменяха и целувки. И всичко това се случва, когато автобусът се движи", възмущава се пловдивчанинът.

Той категорично подчерта, че няма против любовта и интимните моменти на хората, но това трябва да става в извънработно време.

"Нямам против любовта, но нека тази любов не застрашава живота на много хора. Нека имаме едно малко по-сериозно отношение. После защо имало блъснати хора по улиците от автобуси", допълва нашият читател.

Благодарим за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нередностите.

Новини

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Изпрати новина