Пловдивската полиция тръгва по хотели и ресторанти, ще проверява баловете

Автор: Plovdiv Now 3982
Пловдивската полиция тръгва по хотели и ресторанти, ще проверява баловете

Освен пред хотелите, служители на пловдивската полиция ще влязат и в ресторантите. Това обяви директорът на ОД МВР – старши комисар Йордан Рогачев. Той заяви, че ще има засилено полицейско присъствие както пред и в търговските обекти.

„Не желаем да разваляме празника на зрелостниците. Ще следим за спазването на епидемичните мерки. Нарушителите ще бъдат предупреждавани”, заяви Рогачев.  Той добави, че санкции ще има, ако след предупреждение не се изпълнят разпоредбите.

Маските на закрито не са задължителни, но органите на реда ще следят за спазването на дистанция, както и струпване на празнуващи по масите в ресторантите. Проверки ще има и по клубовете, където купона на абитуриентите ще продължи.

Вчера бе даден старт на баловете под тепетата. Десетки зрелостници се събраха пред хотел Тримонциум, където с все гърло отброиха от 1 до 12.

По думите на ст.комисар Рогачев, вчера не е имало глобени абитуриенти, както и родители. Мерките са били стриктно спазени и не се е стигало до санкция. Служители на реда са предупреждавали и информирали за спазване на мерките.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина