Пловдивската дива Сузанита пак събуди любопитството на феновете си! Сгодена ли е?

Автор: Plovdiv Now 19361
Пловдивската дива Сузанита пак събуди любопитството на феновете си! Сгодена ли е?

Пловдивската дива Сузанита отново успя да събуди любопитството на своите последователи. То нарастна след признанието за нов мъж в живота й, а сега направо ескалира, след като дъщерята на Орхан Мурад сподели, че е... сгодена. 

Това разкритие Сузанита направи в Инстаграм профила си, след като даде възможност на нейните фенове да й задават въпроси, посредством сторита. На питането "Сгодена ли си?" тя отговори с "Да" и публикува видео, показващо пръстен с диамант, но поставен на средния й пръст. 

По-голямата част от въпросите късаеха новия мъж в живота й, предвид факта, че по-рано днес пловдивчанката сподели своя снимка, към която написа "Кучката е влюбена". 

До момента, тя не признава кой е човекът, откраднал сърцето й, но на няколко пъти загатва за него, като публикува снимки, на които се виждат само части от ръцете му, изрисувани в татуировки. 

Едно е ясно - мистериозният мачо изпълнява всяка прищявка на скандалната изпълнителка и я глези със скъпарски дрехи и почивки, а бившето й гадже Александър вече е в миналото.

Последователи на Сузанита все пак отново опитаха да я провокират с въпроси за новата й половинка, но и този път не бяха увенчани от особен успех. 

Ето как отговори тя:

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина