Пловдивска сладкарница подкрепя по свой начин медиците, дарява им сладки изкушения

Автор: Plovdiv Now 13217
Пловдивска сладкарница подкрепя по свой начин медиците, дарява им сладки изкушения

Собствениците на пловдивската сладкарница "Мозаик", младо семейство, са решили да направят жест на медиците в града, които на първа линия се борят с коронавируса и се грижат за всички нас, подлагайки на риск себе си и семействата си.

Сладкарите осъществяват успешно идеята си да даряват с доставка за своя сметка количества от своето производство на персонала на пловдивски болници, като, разбира се, са започнали с Инфекциозното клиника на УМБАЛ "Свети Георги", а след това и в Спешното, Пулмологията и Първа хирургия в на болницата.

Храната е произведена и сертифицирана по всички изисквания и задържително се приготвя със защитни средства. С нетърпение очакват да зарадват и медиците от другите болници в града.

"С пристигането на коронавируса в страната ни, преминаваме през труден момент. Не само за населението, но и най-вече за здравните ни служители , които са на първа линия с борбата с вируса. Ние от сладкарница "Мозаик" решихме да подкрепим нашите медици от гр.Пловдив, като им раздаваме сладки подаръци с доставка до адрес. Надяваме се по този начин поне малко да повишим настроението им, за да могат да изпълняват святата си длъжност и да раздават надежда и лек на своите пациенти! Ние Ви Подкрепяме и Ви благодарим,че се грижите за нас и цялото население в този кризисен момент! Молим нашите медици и сестри да се свържат с нас на лично съобщение за адрес и телефон за доставка! Само за гр.Пловдив!", казват соствениците на сладкарницата.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина