Пловдивчанката, плашила с половата мощ на мъжа си: Бях в шок, видях смъртта пред очите си

Автор: Plovdiv Now   3040
Пловдивчанката, плашила с половата мощ на мъжа си: Бях в шок, видях смъртта пред очите си

„Още се изчервявам от думите си, но бях в шок от случилото се“. Това призна жената, крещяла и сипела закани на оживено кръстовище в Пловдив. Както медията ни писа, преди дни пред десетки граждани се разигра сцена на абсурдна вербална агресия. От видео, предоставено до TrafficNews, е видно, че жената – водач на лек автомобил, е отбила колата си в близо до кръстовището. Тя е извън превозното средство и крещи силно към водач на автобус на градския транспорт. Думите, които употребява, са меко казано арогантни, позволява си да заплашва със сексуалната мощ на мъжа си. Междувременно излиза на средата на кръстовището, приближавайки се до автобуса и отново се връща към колата си.

Абсурдна агресия на пътя! Жена заплашва шофьор на автобус в Пловдив с половата мощ на мъжа сиНяма яснота какво е причинило реакцията ѝ

След като се разпознала на кадрите, заснетата жена се свърза с TrafficNews, за да разкаже своята гледна точка. Тя твърди, че движейки се на право на „късно жълто“ била засечена от шофьора на градския транспорт.

„Този шофьор ме засече най-брутално, когато правеше ляв завой на кръстовището пред училище "Черноризец Храбър ". Аз карах направо, а той нарочно и целенасочено тръгна към мен, като даде газ. Аз успях да отбия встрани и да избегна сблъсъка на сантиметри, но видях смъртта в очите!“, казва тя.

Определя действията на шофьора като „опит за убийство“. Споделя още, че била набедена, че минава на червено. Според нея обаче било „късно жълто“.

„Не за първи път шофьорите в градския транспорт се държат арогантно, този пръв ме заплаши с "половата си мощ". Нямаше как да отправя подобна заплаха, затова намесих трето лице. Не се оправдавам, но като видях смъртта, загубих контрол и влязох в неговия дух. Още се изчервявам от думите си, но бях в шок от случилото се и дори не знам какво съм казала. Това е! Може би следващия път ще убие някой?“, разказва тя.

Припомняме, че случката се разиграла в ранния следобед на кръстовището на ул. „Свети княз Борис“ и „Съединение“. Само на метри от мястото се намира средно училище, посещавано от стотици деца. Дни след събитието пловдивчанката признава, че не намира поведението си за уместно, но го отдава на големия шок, в който изпаднала заради потенциалния удар с рейса. 

 

Подобни новини

...

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина