Пловдивчанката Ни Ло подари бляскав купон на любимия си Ники Михайлов

Автор: Plovdiv Now 13287
Пловдивчанката Ни Ло подари бляскав купон на любимия си Ники Михайлов

Пловдивчанката Николета Лозанова организира пищен купон за рождения ден на своя любим мъж Ники Михайлов. Тържеството по случай 32-рия рожден ден на футболиста се състоя в популярен столичен клуб, а специални гости бяха певиците Емилия и Християна Лоизу, които се погрижиха за доброто настроение на всички гости. 

Известен факт е, че Ни Ло не пести средства и винаги държи всичко да е луксозно и на високо ниво. Именно такава бе цялостната обстановка за рождения ден на Михайлов - като започнем от украсата и стигнем до тортата. 

Залата в заведението ме обсипана със сребристи и златни балони във формата на сърце, а по целия таван и стените блещукаха хиляди светещи лампички. 

3-етажната торта, пък бе повече от впечатляваща! Бутиковото сладко изкушение наподобяваше огромен къс златосъдържаща руда, каквато бе и визията на поканите за партито. Интересното бе, че вместо числото 32, на тортата бе поставено 13 - какъвто е номерът на фланелката, с която футболистът играе на терена. 

За доброто настроение на празнуващите са разлети и над 100 литра френско шампанско.

"Честит рожден ден на единствения! Обичам те!", написа Ни Ло в социалната мрежа и пусна фотос на Ники.

Самата Лозанова както винаги успя да впечатли всички присъстващи със завиден стайлинг. В така специалния ден за нейния любим тя се появи облечена в романтичен тоалет на точки с буфан ръкав. Косата и, пък бе прибрана на опашка, за да могат в целия си блясък да се открият обеците във форма на сърце. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина