Пловдивчанка е “Бизнес дама на годината“ в Дубай

Автор: Plovdiv Now 10178
Пловдивчанка е “Бизнес дама на годината“ в Дубай

Водещи бизнес лидери и лидери на общността се събраха на 9-тите поред награди за върхови постижения на AmCham, провели се в Абу Даби.

Пловдивчанката Далина Грозданова Сюриел, управител на веригата за доставки, склад и логистика на General Motors AMEO, получи наградата "Бизнес дама на годината". Статуетката признава работещата жена, тази която демонстрира примерни ръководства и постижения, като тласка бариери, преодолява предизвикателствата и дава пример за постоянство и професионализъм.

Назначена през 2015 г., когато всички други виждат препятствия, Далина вижда промяна. Тя е първата жена, която ръководи склада и успява да получи уважение в среда, в която преобладават главно мъже. Нейното внимание към детайлите, ефективността и вдъхновяващия, грижовен стил на управление се оказват изключително ефективни.

Финалистите бяха обявени в петък, 2 февруари 2019 г. на удивителна гала вечер в Saadiyat Rotana Resort & Villas Абу Даби, с почетен гост - Х. Шейх Зайед бин Султан бин Халифа Ал Нахаян.

Председателят на AmCham Абу Даби Шариеф Фахми посрещна гостите с тържествена реч: „Такива събития се провеждат в чест на компаниите, институциите и предприемачите от САЩ и ОАЕ за техните постижения и принос за засилване на търговията между САЩ и ОАЕ. 2019 годината, определена като Годината на толерантността, е доста специална за Абу Даби, където ще се случат две забележителни и исторически събития: Първата папска визита в региона и вдъхновяващите Летните олимпийски игри "Спешъл Олимпикс". Абу Даби с гордост подкрепя всички тези организации и ние ще се гордеем да продължим нашата традиция и да набираме средства за заслужаващите местни каузи”.

Министърът на толерантността, Шейх Нахан бин Мубарак Ал Нахаян подчерта важността на толерантността и похвали жизненоважната роля на AmCham Абу Даби в укрепването на позицията на ОАЕ в глобалния бизнес и финанси: „Искам да призная важността на толерантността във всички аспекти на живота ни: работа и игра, професионални и лични дейности, държавни и частни операции. Министерството на толерантността е министерство за всички: всички възрасти, всички националности, всички религии, всички икономически и социални ситуации и полове. AmCham Абу Даби, вече повече от 30 години, се превърна в един от водещите в света на бизнеса в Обединените арабски емирства и в нашия регион. Вашият ангажимент за насърчаване на търговията, инвестициите и добрата воля между САЩ, вашето членство, Емират Абу Даби и цялите Обединени арабски емирства е отличителен! Съдейки по присъствието тук тази вечер на бизнесмени, корпоративни лидери и правителствени служители, AmCham Абу Даби има огромен успех!"

Халид Ал Амери и Салама Ал Амери получиха наградата Young Achiever Award, която признава всеки млад предприемач под 40-годишна възраст, който е демонстрирал успех в професионалната практика и е пример за стремеж към отлични постижения, като вдъхновява други хора да стартират бизнес в U.A.E.

Халид е завършил магистърска степен по бизнес администрация в Станфордския университет. Салама е модел на Nivea, телевизионен водещ и собственик на бижутериен бизнес. Те вземат ежедневни анекдоти, събрани в двуминутни клипове, най-вече за социално значими послания, културен обмен, кампании или начин на живот, и изобразяват живота на емирата в универсален език, с който хората могат лесно да се свържат от цял свят.

Шейх Зайед бин Султан бин Халифа Ал Нахаян получи индивидуалната награда Falcon, която признава човек, демонстриращ изключителна ангажираност към устойчивото развитие на САЩ. Той е заместник-председател и главен изпълнителен директор на Falcon Aviation и президент на Seven Emirates Investments LLC. Освен това служи на борда на Make-A-Wish® U.A.E, който е дом на стотици деца на възраст между 3 години и 18 години с критично заболяване.

Make-A-Wish® U.A.E. има за цел да удовлетвори техните желания независимо от това откъде идват децата или кои са те. Make-A-Wish® U.A.E. има за цел да предостави 550 или повече желания за 2019 г. и за много години напред. В момента вниманието е насочено към разрастване и разширяване, за да успее да донесе възможно най-много вълшебни моменти на тези млади души и планира да разшири сферата си на действие, за да включи ССЗ и целия арабски свят.

Джумейра в Етихад Тауърс получи наградата Falcon Organization, която признава организация, демонстрираща изключителна ангажираност към устойчивото развитие на САЩ. Джумейра в Етихад Тауърс е изградила и поддържа много силна, демонстративна връзка с американската общност от много години. Британската страна от САЩ, внесените американски хранителни продукти, митингите на Harley Davidson, домашното барбекю, благодарността на САЩ и случаен концерт от американското командване на военновъздушните сили на САЩ радваха много хора през годините.

Уелид Ал Мокарраб Ал Мухари от Мубадала - заместник-главен изпълнителен директор и главен изпълнителен директор на своята алтернативна инвестиция и инфраструктурна платформа, получи мост на върхови постижения, която признава организация или физическо лице, което преодолява пропастта в двустранните търговски отношения и демонстрира ангажимент за трансгранични бизнес съюзи или съвместни предприятия. Уелид е удостоен с тази чест, като признание за неговото лидерство в укрепването на връзките между САЩ и U.A.E. - по-конкретно, неговият акцент върху инвестициите на САЩ през 2018 г., който включва стартирането на Mubadala Ventures, с американски компании като Uber, WeWork, Plenty и Color сред инвеститорите - и стартирането на първия в САЩ офис на Mubadala в Силиконовата долина. Той също така работи за създаване на технологичен център в Абу Даби, за да насърчи стартирането и инвестирането на ранен етап като част от глобална платформа. Той е и съпредседател на U.S./U.A.E. Бизнес съвет.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина