Пловдивчани търсят добрия човек

Автор: Plovdiv Now 3924
Пловдивчани търсят добрия човек


За осма поредна година, на 10 май 2019 /петък / от 11.00 до 18 .00 часа срещу стълбите на Каменица на Главната улица ул. „Княз Александър I Батенберг“ ще се проведе акцията „В търсене на добрия човек”. Тя цели да издири най-добрите пловдивчани, предложени от съгражданите им.
Тази година акцията ще бъде под мотото ”Нека изведем добрината на светло”. Община Пловдив, Националния алианс на хора с редки болести , Асоциация Наследствен ангиоедем и Професионална гимназия по хранителни технологии и техника кани пловдивчани на „Пункта на добротата”, за да разкажете историята на ваш близък, приятел или човек, на когото се възхищавате и който ви служи за ориентир за нравствена доброта, социална отговорност, отзивчивост и съпричастност към проблемите на другите.

Ученици от ПГХТТ и тази година ще организират „Патрули на добротата“, за да събират номинации . Всеки ще има възможността да отправи благодарност към свой благодетел като му поднесе грамота-приз „Най-добрият човек”, който ще бъде раздаван по време на акцията.
Номинации ще се приемат и на email: [email protected]
Нека изведем добрината на светло!

За повече информация:
Йорданка Петкова, 0878 518267, [email protected] и Сияна Кокова - 0889 404609

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина