Пловдивчани са сред най-позитивните хора в България

Автор: Plovdiv Now 14983
Пловдивчани са сред най-позитивните хора в България

Със сигурност в живота на човек изникват много трудности. В един момент той може да се превърне в тотален хаос и да излезе извън контрол. Въпреки всичко човек никога не трябва да се отказва от своите мечти и желания. Казват, че човек живее животa си по начин, по който го възприема. Оптимистичният поглед над нещата винаги може да разсее тъмните облаци над човешкото мислене. Но какво всъщност значи да мислиш позитивно и да бъдеш позитивен човек?

Позитивното мислене е резултат от много неща, взети накуп. То зависи от вътрешната нагласа на човек. Ако едно шише е пълно наполовина с вода, то човек трябва да мисли, че водата е достатъчна, а не, че няма да му стигне. Човек трябва винаги да гледа към щастието и никога да не мисли, че то е определено само за някои. Позитивизмът се крепи на вярата на човек в самия себе си. Той трябва да избягва да се сравнява с другите, да се страхува от маловажните проблеми в живота или да се ядосва без причина на някого или на самия себе си. Позитивното мислене може да бъде част от всеки един от нас, стига ние самите да го отключим.

В деня на позитивното мислене направихме информационна анкета сред пловдивчани. Попитахме ги дали те са позитивномислещи хора и дали българинът е настроен да мисли положително:

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина