„Пловдив - СтоЛица на песента“ приключва с два концерта на Римския стадион

Автор: Plovdiv Now 7574
„Пловдив - СтоЛица на песента“ приключва с два концерта на Римския стадион

В рамките на пет дни в Пловдив гостуваха едни от най-успешните и атрактивни детски вокални школи oт България - от Търговище, Хисаря и София, а домакини бяха децата от пловдивската школа за таланти и звезди „Арт Войс Център“, с ръководител и музикален педагог Руми Иванова.

Във Фестивала на детското творчество „Пловдив - СтоЛица на песента“, всяка школа представи своя музикално-сценична програма на професионална сцена и демонстрира блестящото творческо сътрудничество между младите изпълнители и Биг Бенд Пловдив, с ръководител Николай Гешев. Проектът е дело на „Арт Войс Център“ и Биг Бенд Пловдив. Финансиран е от Община Пловдив по Компонент „Фестивали и значими събития“ и е част от Културния календар на града за 2019 година, в подкрепа на Пловдив - Европейска столица на културата.

Днес е последният ден от програмата на  „Пловдив - СтоЛица на песента“.  В 11 часа на  Римски стадион започва концерта на  домакините – талантливите изпълнители от Арт Войс Център.

От 19:30 часа, отново на Римски стадион ще започне концерта на гост – студио „Зорница“ гр. София с художествен ръководител Галина Иванова, а след него и закриването на Фестивала с Комбо състава на Биг Бенд Пловдив.

Входът е свободен!

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина