Пловдив се събира на протест, момче изсвири химна на тромпет

Автор: Plovdiv Now 4958
Пловдив се събира на протест, момче изсвири химна на тромпет

Пловдивчани се събират на площад "Съединение" за обявения голям протест днес. Младеж изсвири химна на тромпет.

Момиче показа акта, който и е бил съставен на платковия лагер на кръстовището на Чифте баня. Група протестиращи разпънаха българския трибагреник пред паметника на Съединението.

"Всички хора, които представляват партии, да не идват с тениски или други отличителни знаци, защото това отблъсква хората. Говори се за този опасен вирус, че ще ни затворят отново. Ако искат отново да ни поставят и затворят с КПП под карантина, нека да се противоставим, няма да им позволим", призовават организаторите.

Протестиращите обясниха и защо днес искат оставка и не желаят да чакат до изборите. Ако вие сте болни от рак последна степен веднага ли ще се оперирате или ще чакате? Мафията не е само тумор, но има и метастази, ако не проведем лечение няма да ни има след няколко месеца, властта ще си вземе властта отново, за това искаме оставка веднага, обявиха те.
 
Г-н Борисов вие ли ще ни преведете през следващата буря, с вашите калинки? Ако вие управлявате кораба, България ще стане Титаник, казват демонстрантите. Според организаторите другата седмица може да има и автошествие.
 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина