Пловдив пак е част от “Капачки за бъдеще“! Предаваме събраното в събота

Автор: Plovdiv Now 3561
Пловдив пак е част от “Капачки за бъдеще“! Предаваме събраното в събота

Пловдив се включва отново в Националната инициатива „Капачки за бъдеще”. На 20 юни от 10 до 13 часа всеки, който иска да помогне за каузата, може да занесе събраните пластмасови капачки пред Метро 1.

„Хората от Пловдив са едни от първите, които осъзнаха, че големите градове трябва да се обединим и да подкрепим по-малките населени места. Хората от Пловдив са едни от първите, които осъзнаха колко сериозен е проблемът с кувьозите и с медицинската техника в детските отделения в малките населени места. И за шести пореден път ще подкрепят кампанията”, казват организаторите.

До момента кампанията е дарила кувьози на болниците в Червен Бряг, Чирпан, Ботевград, Нова Загора, Троян, Кнежа, Левски, Бяла слатина, Мездра, Първомай, Харманли, Козлодуй, Велинград, Карлово, Казанлък, Асеновград, Мадан, Момчилград, Горна Оряховица, Омуртаг, Дулово и Туракан.

Медицинско оборудване пък са получили лечебните заведения в Белоградчик, Самоков, Сандански и Разлог.

„Продължавайте да събирате и да помагате. Има смисъл. Българските дечица имат нужда от всички нас. Ако на 20 юни направим една много силна кампания, ще успеем да съберем достатъчно средства, за да подменим амортизираната медицинска апаратура в още много детски отделения. И знаем, че ще успеем, защото заедно можем повече”, казват организатори

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина