Пилотен проект в Пловдив дава допълнителни умения на шофьори с категория C+E без опит

Автор: Plovdiv Now 7905
Пилотен проект в Пловдив дава допълнителни умения на шофьори с категория C+E без опит

Пилотен проект ще помага на шофьорите с категория C+E без опит да развият допълнително уменията си на пътя. Обученията ще се проведат на 22 и 23 април в Пловдив. Целта е новите водачи да получат повече информация, практически съвети от професионалисти с дългогодишен опит, както и да се запознаят с новите технологии при камионите и софтуерните решения, които вече се използват в ежедневната работа. Те ще могат да зададат и свободно въпросите си на експертите и да получат отговор от тях.

Програмата се организира съвместно от водещата логистична компания Транспрес и Volvo Trucks България. Тя е разработенa в отговор на множество запитвания и обратната връзка, получена от шофьори без стаж за нужда от допълнително обучение след регламентирания от държавата курс с 20 часа кормуване за придобиване на свидетелство за управление с категория C+E.

Обучаващите ще направят демонстрация на живо с камион Volvo FH и интелигентната система за управление на автопарка Dynafleet. Ще отговорят на всички въпроси за професията и ще дадат практически насоки.
Обученията ще бъдат в базата на Транспрес на бул. "Кукленско шосе" 11, логистична база "Петко Ангелов".

Желаещите трябва да се запишат напълно безплатно на http://bit.ly/PlovdivTr.

Инструктори ще бъдат Владимир Цеков от Volvo Trucks и Николай Динков от Транспрес.
Николай е професионален шофьор от 14 години, през които е натрупал богат международен опит. В момента е флотен мениджър в Транспрес, като отговаря за екип от над 40 души и помага на новите шофьори да развият уменията си на пътя.
Вече над 3 години Владимир е главен обучител за умения за професионално шофиране и използване на интелигентната система Dynafleet на Volvo Trucks. Провел е над 700 обучения на хиляди български шофьори.

В рамките на седмица обучителите ще предадат опита си при работа с различните конфигурации камиони. Шофьорите ще имат възможност от първо лице да се запознаят с устройството на автомобилите, прилежащите към тях ремаркета и контейнери, и как да работят с тях безопасно. Участниците ще могат да зададат всичките си въпроси относно професията, необходимите стъпки и документи за започване на работа.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина