Пияна до козирката жена катастрофира в Пловдив, хванаха и друсан зад волана

Автор: Plovdiv Now 15241
Пияна до козирката жена катастрофира в Пловдив, хванаха и друсан зад волана

Трима нарушители са били задържани от полицията през последното денонощие в Пловдив. Най-фрапиращият случай е от вчера, с жена на 41 години, която е била хваната зад волана с цели 3,21 промила. Дамата е управлявала Тойота и е предизвикала пътен инцидент на улица "Стефан Бонев" под тепетата. Служители на сектор "Пътна полиция" са пристигнали на мястото на произшествието и там са установили, че жената е в неадекватно състояние заради голямото количество алкохол. По случая е започнало бързо производство.

Друго бързо производство е стартирало и срещу 28-годишен мъж от Сливен, хванат днес на бул. «Никола Вапцаров» в Пловдив от служители на Първо РУ. Той е бил зад волана на лек автомобил Фолксваген и се е държал неадекватно. Униформените са го откарали в сектор «Пътна полиция», където му е била направена проба с драг чек тест. Тестът е реагирал положително на марихуана. При проверката от водача е било иззето и полиетиленово топче със суха зелена тревиста маса. Мъжът е задържан за 24 часа.

На улица «Възход» в следобедните часове вчера автопатрул на Шесто РУ е проверил възрастен мъж на 68 години от Пловдив. Униформените са намерили у него черна найлонова торбичка със ситно нарязан тютюн с тегло 0,5 кг., без български бандерол. По случая е започнала предварителна проверка за извършено престъпление по Наказателния кодекс. Работата продължава под наблюдение на прокуратурата. 

Снимка: илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина