Пиян похотлив мъж от Пловдив пусна ръка на полицайка и напсува колегите й

Автор: Plovdiv Now 4608
Пиян похотлив мъж от Пловдив пусна ръка на полицайка и напсува колегите й

Пловдивчанин бе глобен със 100 лева по указа за дребно хулиганство след скандал в Трето районно управление. Той вдигнал скандал на униформените, дори ги напсувал, като преди "пуснал ръка" на следователка.

Сцената се разиграла преди дни, посред бял ден. Пловдивчанин бил повикан като свидетел в районното. Той обаче пристигнал под влияние на алкохол в структурното звено на МВР. След беседата с него, следователката го придружила до изхода. По стълбите обаче мъжът два пъти е пуснал ръка на униформената.

Възмутена от дръзките действия на свидетеля, дамата му направила забележка и дори го предупредила за последствията. Думите й били чути и от нейни колеги във фоайето.

Полицаите също отправили остри критики към мъжа и това било разковничето на скандала. Ядосан пловдивчанинът започнал да крещи: „Кои сте вие? Не ми говорете на мен кво да правя”, последвано от груба псувня.

Последвал арест и отвеждане в килиите. Похотливият мъж бе изправен пред съда. В залата той изразил съжаление и помолил за снизхождение.

Магистратите го наказаха с акт за дребно хулиганство. В графата на финансовата санкция, съдът е вписал сумата от 100 лева.  

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина