Пиян и дрогиран шофьор закопчаха в Пловдив, тийнейджъри мотористи също загазиха

Автор: Plovdiv Now 3812
Пиян и дрогиран шофьор закопчаха в Пловдив, тийнейджъри мотористи също загазиха

27-годишен мъж е задържан в ареста на Първо РУ, след като е бил установен да шофира под въздействие на кокаин. Проверката е извършена в следобедните часове на 17 май на улица „Македония“ в Пловдив, а водачът е управлявал лек автомобил БМВ. 

При проверка служители на сектор «Специализирани полицейски сили» в района на бензиностанция на Асеновградско шосе е установен 22-годишен млад мъж, седнал зад волана след употреба на наркотични вещества. Водачът на лек автомобил Фолксваген е бил спрян от униформените в около 22,30 часа снощи, а тестът е реагирал положително за употреба на марихуана. Младият мъж също е бил задържан в ареста на Първо РУ.

15-годишен тийнейджър от Пловдив, неправоспособен, е бил засечен да управлява мотопед и за случая е докладвано на дежурен прокурор.

Служители на РУ Труд вчера пък са спрели за проверка 16-годишен младеж на мотоциклет, без поставена регистрационна табела. Нарушителят е бил установен на кръстовището на бул. «Александър Стамболийски» и ул. «Сливница» в  Съединение. 

Снимка: илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина