Със спринт пристигнаха в Панаира първите членове на СИК

Автор: Plovdiv Now 4047
Със спринт пристигнаха в Панаира първите членове на СИК

Първите автобуси с представители на секционните избирателни комисии вече пристигнаха в Международния панаир в Пловдив. Те са успели да финализират изборния ден, да оформят необходимите протоколи и да се придвижат до двете палати, в които ще бъдат приемани изборните книжа от двата многомандатни изборни района в Пловдив и областта. 

Още в 20 часа и 20 минути под охраната на МВР са пристигнали първите членове на СИК с изборните книжа от Окръжна болница. В панаира полицията е определила маршрути за влизане на автомобилите и автобусите, както и местата за тяхното паркиране. 

Двете палати в Международния панаир вече посрещат представителите на СИК, които са се наредили на опашки за предаване на протоколи и изборните книжа. Още при влизането членовете на комисиите получават пореден номер, пише TrafficNews.bg.

В двете палати са определени места за изчакване, обособени са работни гишета за предаване и контрол на изборните книжа. Гарантирано е техническото и информационното обслужване. Още при влизането представителите на СИК ще получават пореден номер, за да няма хаос при предаването на документите. С указателни табели са определени вътрешни маршрути за движение в залите, така че да няма смесване на потоците от хора и да върви по-бързо работата.

В двете палати ще има и персонал, който ще се грижи за почистването и поддръжката на залите и санитарните помещения. Има зони с вендинг автомати, които предлагат топли и студени напитки, както и пакетирани храни.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина