Първите парни бани със свеж въздух в Пловдив се намират в най-новия уелнес център

Автор: Plovdiv Now 9044
Първите парни бани със свеж въздух в Пловдив се намират в най-новия уелнес център

Първите сауна и парна баня със система за постоянна циркулация на чист и свеж въздух без загуба на топлина се намират в най-новия уелнес център в града. Те са разположени в уелнес център еforea в хотел Double Tree by Hilton Plovdiv CenterСвежият въздух намалява стреса и напрежението, а топлината и парата от парната баня помагат на тялото да се релаксира, като стимулират освобождаването на ендорфини - естествени "хормони на щастието".

Част от ползите, които посещението на парна баня със свеж въздух ни доставя, са подобряване на кръвообращението, засилване на притока на кислород и хранителни вещества до мускулите и органите на тялото, пречистване на токсини и замърсявания от кожата, почистване на дихателните пътища и стимулиране на имунната система.

В уелнес център eforea ще откриете и VIP стая за масаж със самостоятелна сауна и парна баня, две релакс зони и денонощен фитнес. Включено е богато меню от различни видове терапии за лице и тяло, сред които са процедурите от Essential Journey, Escape Journey и Man Journey.

Еforea се ражда от желанието на Hilton да създаде цялостно спа решение на марката, което доставя освежаващо преживяване на гостите. За създаването на уникалната концепция на еforea, са извлечени най-добрите практики от целия свят. Всички специалисти в центъра са сертифицирани от Sothys и имат изключително богат опит.

Денонощният фитнес, който е изцяло оборудван от Technogym, се състои от силови и кардио уреди, както и аксесоари за функционална тренировка  и стречинг. С помощта на уредите посетителите могат да влязат във форма, да отслабнат, да се тонизират, да изградят мускули и да останат млади.

Вратите на еforea са отворени не само за гостите на хотела, но и за всички желаещи да се впуснат в една по-спокойна и уютна атмосфера. Посетителите на уелнес центъра имат възможност да се възползват и от безплатен паркинг, при наличие на свободни паркоместа.

DoubleTree by Hilton Plovdiv Center се намира в сърцето на Пловдив, точно до портата на Стария град и с изглед към църквата Света Петка. Със 162 стаи, оборудвани с най-модерните удобства, четири многофункционални места за срещи с дневна светлина, два луксозни ресторанта и 411 кв.м общо пространство за събития в DoubleTree by Hilton Plovdiv Center всеки гост ще се почувства специален.

Предвид централното си местоположение гостите на хотела могат лесно да стигнат до всички забележителности на града и да се насладят на почивка, обогатена с цветни екскурзии и изкушения за сетивата.

Античният театър е само на 450 метра от хотела; Римският стадион е на 800 метра и Стария град - на 300 метра. Центърът на Пловдив е в рамките на по-малко от 600 метра, Епископската базилика в рамките на 300 метра, а Градската художествена галерия е на 750 метра разстояние.

В хотела има още четири многофункционални места за срещи с дневна светлина, бална зала с капацитет до 220 души, подземен паркинг с капацитет до 50 автомобила.

Повечето от стаите за гости в хотела са с красива гледка към Стария град или църквата "Света Петка". Всички тези стаи разполагат със спалня с много голямо двойно легло или 2 отделни легла, душ кабина и модерни огледала против замъгляване за максимален комфорт.

Делукс стаите са с модерен дизайн с две двойни легла, 55-инчов телевизор с плосък екран и кът за сядане. Банята е с вана и душ, отново с невероятна гледка към църквата "Света Петка".

DoubleTree by Hilton Plovdiv Center е впечатляващо място за престижни корпоративни събития, семинари, конференции и големи събития. Залите отговарят на голямо разнообразие от нужди, а опитният екип е готов да помогне плановете на компаниите да станат реалност.

Хотелът разполага с опитен екип за организиране на събития, пълно обслужване кетъринг и конгресни услуги, както и вътрешна аудиовизуална поддръжка, включително видео конференции.

Най-голямата конферентна зала е Евмолпия, която е с капацитет до 220 души.

DoubleTree by Hilton

DoubleTree by Hilton е бързо развиващо се, глобално портфолио от над 635 хотела с повече от 144 700 стаи в 51 страни. Повече от 50 години DoubleTree by Hilton продължава да бъде символ на комфорт за пътуващите по бизнес и отдих по целия свят, от посрещането на гостите със запазената марка топла бисквитка с шоколадов чип DoubleTree, до обслужване на местната общност. DoubleTree by Hilton предлага съвременни помещения за настаняване и удобства, включително уникални преживявания с храни и напитки, най-съвременни фитнес предложения и пространства за срещи и събития. Изживейте положителен престой в DoubleTree by Hilton, като резервирате в doubletree.com или чрез водещото в индустрията приложение Hilton Honors. Членовете  на Hilton Honors, които резервират директно чрез предпочитаните канали на Hilton, имат достъп до незабавни ползи. Научете повече за DoubleTree by Hilton в newsroom.hilton.com/doubletree и следвайте марката  във FacebookTwitter и Instagram.

Hilton

Hilton (NYSE: HLT) е водеща световна компания за хотелиерство с портфолио от 18 марки от световна класа, включваща близо 6900 имота и близо 1,1 милиона стаи, в 122 страни и територии. Посветена на изпълнението на основополагащата си визия, за да запълни земята със светлината и топлината на гостоприемството, Hilton е посрещнал повече от 3 милиарда гости в своята повече от 100-годишна история, спечелил е топ място в списъка на Fortune  за 100 най-добри компании за работа и е признат за глобален лидер на Индексите за устойчивост на Dow Jones в продължение на пет последователни години. Hilton въведе няколко водещи в бранша подобрения в технологиите, за да подобри изживяването на гостите, включително Digital Key Share, автоматизираните безплатно настройки на стаите и възможността за резервиране на потвърдени свързващи стаи. Чрез всепризнатата програма за лоялност на гости Hilton Honors близо 133 милиона членове, които резервират директно с Hilton, могат да печелят Точки за хотелски престои и опит, които парите не могат да купят. С безплатното приложение Hilton Honors гостите могат да резервират престоя си, да изберат стаята си, да се настанят, да отключат вратата си с цифров ключ и да излязат, всичко това от смартфона им. Посетете newsroom.hilton.com за повече информация и се свържете с Hilton във FacebookTwitterLinkedInInstagram и YouTube.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина