Панаир на кариерата предлага работа на младите пловдивчани

Автор: Plovdiv Now 7098
Панаир на кариерата предлага работа на младите пловдивчани

„HR Summit & Career Fair Plovdiv 2019” е събитието, приковало вниманието на професионалистите в сферата на управление на човешките ресурси, водещи фирми в дигиталните технологии, компании с утвърдени позиции на българския и световен пазар.

То ще се проведе на 22 март в Международен панаир Пловдив. Този форум е мястото, където ще се срещнат опитът, знанията и професионализмът. Реални казуси, полезни инструменти и впечатляващи резултати от лидерите на пазара и най-добрите практики.

В лекционните и дискусионни панели ще се фокусираме върху актуални задачи и теми, пред които са изправени HR специалистите. Пресечната точка между динамично променящата се среда на пазара на труда и възхода  на бизнесa за създаване на иновативни решения в областта на човешките ресурси. Ще имате възможност да приемете нови идеи, споделите опит, общувате с HR експерти.

Лектори на събитието ще бъдат: Анна Габровска от Coca-Cola HBC, Виктория Чорбаджийска от ABB, Любомир Атанасов от IMG, певицата Цветелина Добрева, Аглика Адамова от Happy Bar&Grill, Галина Георгиев от „Дунапак Родина” АД, Румен Георгиев от Seomax, Петър Дяксов от Тендрик, Тодор Терзиев от NSR, Николай Николов от Horizons и много други.

На Панаира на кариерата младите хора, които желаят да се ориентират в многообразието от варианти за кариера, ще се срещнат лично с представители на компаниите лидери. Наши партньори са водещи фирми в различни отрасли – IT, телекомуникации, производство, маркетинг и PR, логистика и управление на персонала. Всички присъстващи ще се запознаят с различни стажантски програми и  свободни работни позиции, ще имат шанс директно да кандидатстват за  тях. Презентациите на най-актуалните и съвременни професии може  да Ви открият нови възможности и предизвикателства. Наши гости ще бъдат и най-амбициозните студенти, търсещи развитие.

Със свои щандове ще се представят НЕОХИМ АД, HRS, ABB, Dunapack Rodina, A1, 60K, Seomax, Dream Agency, JCI Plovdiv, AIESEC и много други.

Събитието Панаир на кариерата е напълно безплатно за студенти, учащи се, млади специалисти и хора, търсещи работа. Всички, които присъстват на събитието, могат да посетят отделните панели и да се запознаят със стажантски програми, интересни професии, обучителни и сертификационни програми. Успоредно с Панаир на кариерата се провежда HR Summit 2019 - конференция, насочена към HR специалистите. Входът за студентите е свободен, единствено трябва предварително да се регистрират, за да могат да получат пропуск и сертификат за участие в конференцията.

Актуални новини и повече информация за лекторите, темите и програмата може да видите на официалният сайт на събитието - https://hr.ditech.bg/

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина