Пак хванаха дилър в Столипиново, дрога намериха и у тийнейджър на Бунарджика

Автор: Plovdiv Now 5284
Пак хванаха дилър в Столипиново, дрога намериха и у тийнейджър на Бунарджика

При проверка дали се спазват противоепидемичните ограничения на територията на «Столипиново» полицаи от районното управление са задържали за притежание на наркотици 41-годишен мъж, който не е жител на квартала. Нарушителят е бил спрян за проверка на улица «Джебел», а служители от криминална полиция на Шесто РУ  са намерили у него наркотични вещества.

Иззети са били 4 найлонови пликчета с хероин, чието количество е 0,30гр. Справка в системата показва, че пловдивчанинът е криминално проявен и осъждан - срещу него има 9 заявителски материала, свързани предимно с кражби, а за три от тях мъжът е лежал в затвора. След доклад на дежурен прокурор по случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл 354 А ал 3 от НК.

В следобедните часове на 17 март при обход на «Бунарджика» служители на Второ РУ са спрели за проверка 18-годишен младеж от София. Униформените открили в момчето саморъчно свита цигара, гриндер и полиетиленов вързоп с марихуана- 0,88 грама. Нарушителят е задържан в ареста за срок до 24 часа.  Образувано е досъдебно производство. Материалите са докладвани на Районна прокуратура. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина