Откриват изложба „Куба на фокус“ през погледа на фотографа Минко Михайлов

Автор: Plovdiv Now 1064
Откриват изложба „Куба на фокус“ през погледа на фотографа Минко Михайлов

На 24 септември, вторник, от 18:00 часа в Дом на културата „Борис Христов“, фоайе, ет. 2 ще бъде открита изложбата „Куба на фокус“  на фотографа Минко Михайлов. Предстои едно вълнуващо пътуване, което ще потопи публиката в магията на тази уникална карибска страна, уловена през обектива на един от най-добрите български фотографи.

Това вълнуващо визуално пътешествие ще ви пренесе в Куба и ще ви позволи да я видите по начина, по който Минко Михайлов я е преживял. Чрез серия от вдъхновяващи снимки, фотоизложбата разкрива неподправената красота на Куба – от цветните улички на Хавана до спокойствието на морските брегове, от богатата култура и наследство до ежедневието на местните хора.

Изложбата се осъществява с подкрепата на община Пловдив и Посолството на Република Куба в България. Специален гост на откриването ще бъде Нейно превъзходителство г-жа Мариета Гарсия Хордан, извънреден и пълномощен посланик на Република Куба в България.

С всяка снимка ще усетите пулса на острова – смесица от страст, носталгия и виталност. Изложбата представя моменти от един реален свят, запечатан във времето, който е изпълнен с живот и енергия.

Фотоизложбата „Куба на фокус“  може да бъде разгледана до 13 октомври на втория етаж на Дом на културата „Борис Христов“.

Входът е свободен!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина