От УЕФА обявиха съставите на Тотнъм и Локомотив за двубоя

Автор: Plovdiv Now 4409
От УЕФА обявиха съставите на Тотнъм и Локомотив за двубоя

Ясни са съставите на Локомотив и Тотнъм за предстоящия мач между двата отбора от втория предварителен кръг на Лига Европа в четвъртък на "Лаута".

Жозе Моуриньо не дава почивка на нито една от звездите си и всички са картотекирани. Все още не е ясно с какъв състав ще излезе Моу срещу Локомотив, но по всичко изглежда, че той ще играе с повечето си звезди в двубоя в четвъртък. 

Локомотив картотекира най-новото си попълнение Филип Михалевич, в група са още Валентино Пулиезе, който беше пред освобождаване, но най-вероятно ще остане в отбора и Давид Малмебана, който е контузен и почти сигурно ще пропусне срещата. 

Ето и групата на Тотнъм: 

Юго Лорис, Джо Харт, Пауло Газанига, Алфи Уайтман, Тоби Алдервайрелд, Давидсон Санчес, Камерън-Картън Викърс, Бен Дейвис, Серж Орие, Мат Дохърти, Ерик Дайър, Танги Ндомбеле, Джовани Ло Селсо, Хари Уинкс, Пиер-Емил Хьойберг, Муса Сисоко, Жедсон Фернандес, Райън Сесеньон, Деле Али, Хюн Мин Сон, Стивън Бергвайн, Джак Кларк, Лукас Моура, Ерик Ламела, Хари Кейн

Групата на Локомотив: 

Мартин Луков, Илко Пиргов, Кристиян Томов, Давид Малембана, Лукас Масоеро, Диниш Алмейда, Николай Николаев, Милош Петрович, Филип Михалевич, Петър Витанов, Валентино Пулиезе, Парвиз Умарбаев, Лукас Салинас, Даниел Димитров, Кристиан Илич, Бирсент Карагарен, Момчил Цветанов, Димитър Илиев, Кенан Муслимович, Георги Минчев, Анте Аралица

Старши треньорът на Локомотив Бруно Акрапович коментира загубата от Лудогорец и предстоящия мач в четвъртък срещу Тотнъм в Лига Европа. 

"Можем да съжаляваме, че още първото полувреме не затворихме мача в наша полза. Можехме да вкараме два-три гола и да решим мача. Бъдещето ни е позитивно. Никой не очаква нищо от нас. Важното е да излезем без напрежение. Радвам се, че днес момчетата показаха самочувствие точно преди мача с Тотнъм. Такова нещо може да се случи само един път. Такива мачове ти дава самочувствие и качество. Момчетата ще дадат добър отговор на терена в четвъртък. В такъв мач ще можем да си премериш силите и да видим на какво ниво сме. Много е жалко, че няма да има публика. Може да се правят партита, а не може да има хора на стадиона... Искам да играем хубав футбол и да играем нашия стил на игра."

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина