Осем побойници осъмнаха в арестите на Пловдив, млад мъж преби майка си

Автор: Plovdiv Now 4176
Осем побойници осъмнаха в арестите на Пловдив, млад мъж преби майка си

33-годишен пловдивчанин е бил задържан в полицията, като причината е, че мъжът е нанесъл за побой над майка си. Жената се оплакала вчера във Второ РУ и е обяснила, че синът й е посегнал след скандал между двамата в жилището им.

След преглед в болница е било установено, че потърпевшата има фрактура на едната ръка. Извършителят е отведен в районното управление за срок до 24 часа. Уведомена е Районна прокуратура – Пловдив.

Шестима тийнейджъри също са били привлечени като обвиняеми за хулиганска проява в Пловдив. Младежите са на възраст между 18 и 14 години. Те са били задържани на 31 май в Четвърто РУ, след като на булевард „Марица“ са нападнали с удари 35-годишен пловдивчанин. С постановление на Районна прокуратура извършителите са отведени в ареста за срок до 72 часа.

В Шесто РУ пък е бил задържан 49-годишен мъж, който е станал участник в междусъседски скандал в квартал „Столипиново“. Пловдивчанинът е бил отведен в районното управление в събота в около 10,00 часа, като преди това е причинил средна телесна повреда на 61-годишна жена, с която са се скарали. На пострадалата е оказана медицинска помощ. 

Срещу тримата извършители са образувани досъдебни производства по Наказателния кодекс.

Снимка: илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина