Осъдиха пловдивчанин, изнудвал деца да правят голи снимки и клипчета

Автор: Plovdiv Now 5055
Осъдиха пловдивчанин, изнудвал деца да правят голи снимки и клипчета

Мъж, изнудвал дете за голи снимки в Пловдив, е осъден на 2 години условно с 4 години изпитателен срок и 5000 лева глоба.

В началото на миналата година той създал профил във Фейсбук - Qnita Marinova, като използвал снимка на младо момиче. Така той събрал много контакти, предимно на млади момичета. Едно от тях е на 14-години.

Първоначално чатът между двамата бил опознавателен, като мъжът се представил за момиче на 16 години, но по-късно разговорът преминал на сексуална тема.

Той успял да убеди детето да си направи гола снимка на горната част на тялото и да му я изпрати. Момиченцето изпълнило искането.

мъжът ставал все по-настъпателен, като искал от детето да направи още снимки и видеоклипове с порнографско съдържание и с нейно участие, като я заплашил, че ако не изпълнява, ще се свърже с нейните родители и приятели и ще им изпрати неприлични колажи с нейното лице. 

Момичето в крайна сметка споделило с близки какво се случва и те подали сигнал до полицията. Мъжът е арестуван, а след няколко месеца му било повдигнато обвинение.

Днес той се изправи пред съда и призна изцяло вината си, след което получи присъда.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина