Опера Пловдив представя тази вечер първия концерт от цикъла “Виенска класика“

Автор: Plovdiv Now 4338
Опера Пловдив представя тази вечер първия концерт от цикъла “Виенска класика“

Опера Пловдив представя оперно-симфоничен цикъл от четири концерта "Виенска класика" - дискурси между оперното творчество на Моцарт -Да Понте и последните симфонии на Моцарт, рамкирани от две симфонии на Хайдн, както и бутикова програма с предколедната музикална традиция на Виена!

Билети се продават на касата на Опера Пловдив, на касите на Ивентим и онлайн на eventim.bg

Опера Пловдив предоставя и бонус "Цикъл" - всеки билет за концерт Ви дава право на 25 % отстъпка от цената на билета за следващия концерт от цикъла. Отстъпката може да се ползва само на касата на Операта срещу представен използван билет.

При нужда, закупените билетите могат да бъдат презаверявани за следваща дата от цикъла до началото на концерта на касата на Операта

Капацитет на зрители в залата до 30 % - настаняване през ред и през място. Използването на маски на закрито е задължително. Предоставен дезинфектант и организация за спазване на дистанция при настаняване и напускане на залата.

Цикъл "Виенска класика" включва 4 концерта. Първият от тях е тази вечер - 14. ноември от 18 часа в Дом на културата "Борис Христов". Диригент е Григор Паликаров. Публиката ще чуе : Хайдн - Симфония №6 "Утро", Моцарт - Симфония №39, К.543 и Моцарт - Арии и ансамбли из операта "Така правят всички".

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина