OPERA OPEN представя „Звукът на Страдивариус“, изпълнен на 12 безценни инструмента за милиони евра

Автор: Plovdiv Now 7401
OPERA OPEN представя „Звукът на Страдивариус“, изпълнен на 12 безценни инструмента за милиони евра

Уникалният звук на 12 безценни инструмента от епохата на Страдивариус ще огласи сцената на Античния театър в Пловдив на 25 юни от 21 часа.

Изтъкнатите музиканти от Камерата Страдивариус Oркестър (Холандия), предвождани от виртуозът Разван Стойка, ще представят нова програма в знаковата 2019 година. Солистите на Опера Пловдив ще допълнят уникалния звук на едни от най-качествените струнни инструменти в света.
Шедьоври от Паганини, Хендел, Сарасате, Бетовен, Вивалди ще звучат в изпълнение на талантливите сопрани Вера Гиргинова Vera Girginova, Евгения Ралчева, Марияна Панова. 
Диригент: Константин Добройков .

Концертът на Камерата Страдивариус Oркестър ( Холандия), предвождан от виртуоза Разван Стойка, ще е музикално събитие без аналог, което ще бъде и сериозно изпитание за охраняващите екипи и застрахователните компании на инструментите, чиято стойност в милиони евро се пази в тайна.

Билети се продават на касата на Операта, на фестивалната каса OPERA OPEN на Главната улица в Пловдив, в билетни и туристически центрове в Пловдив, във всички каси на eventim в страната.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина