Октоберфест и топли басейни в популярен комплекс край Пловдив тази зима!

Автор: Plovdiv Now   2679
Октоберфест и топли басейни в популярен комплекс край Пловдив тази зима!

Популярният комплекс Терме ди Хисар в Хисаря, разположен само на 30 минути от Пловдив, е истинско съкровище за любителите на релакса и забавленията, като продължава да работи активно през целия зимен сезон. Независимо от настъпващите студове, комплексът предоставя комфортни условия на своите посетители със своите външни басейни, вътрешен басейн и незатворената СПА зона, която остава на разположение на всички гости.

Октоберфест 2024 в Терме ди Хисар

През месец октомври, Терме ди Хисар продължава да предлага вълнуващи събития с фокус върху музика, храна и забавления. Най-очакваното събитие е Октоберфест, което ще се проведе през целия месец, с акцент върху уикендите. Първият основен уикенд от 12-ти и 13-ти октомври включва изпълнения на живо, диджей сетове и шоу игри за малки и големи. DJ Заркои група LIVE Project ще се погрижат за доброто настроение с разнообразна музикална програма, започваща от 12:00 и продължаваща до 18:00 часа.

Посетителите ще могат да се насладят на пивки драфт и крафт бири, както и на неустоима баварска кухня, включваща класически специалитети като наденички, бургери, пица и други. Входната такса за събитията през уикенда е само 5 лева, като децата до 140 см височина влизат безплатно. Важно е да се отбележи, че цената на билета не включва достъп до басейните, но гостите могат да се възползват от баровете и ресторантите на комплекса без допълнителен вход.

Богата програма през октомври

След успешното откриване на Октоберфест, програмата на комплекса продължава с нови музикални изживявания. На 19-ти октомври, гостите ще имат удоволствието да слушат джаз и боса нова в изпълнение на Анна Бораджиева (вокал), Александър Каменов (барабани), Васил Иванов (бас) и Петър Койчев (китара). Събитието започва от 16:00 часа и ще предложи едно изискано музикално преживяване.

На следващия ден, 20-ти октомври, сцената ще бъде доминирана от карловската рок група Slippers, които ще вдигнат настроението с динамичен рок концерт отново в 16:00 часа.

Фестивалът ще продължи до края на месеца с още събития, като джаз следобед на 26-ти октомври и изпълнения на рок група DMS на 27-ми октомври, което ще завърши музикалната програма на Октоберфест.

Комплексът продължава да работи през зимния сезон

Освен богатата програма от събития, Терме ди Хисар е идеалното място за отдих през цялата година. Комплексът предлага на своите гости не само вълнуващи събития, но и перфектни условия за релаксация дори през студените месеци. В него по чудесен начин може да се насладите на топлата минерална вода. Вътрешният басейн и СПА зоната на комплекса остават отворени, предлагайки различни процедури и удобства за пълен релакс. До пролетта ще са готови и новите къщи за гости. 

Терме ди Хисар продължава да бъде предпочитано място за семейни излети, релаксация и развлекателни събития, дори през зимата. Комплексът предлага комфорт и удобство за всеки посетител, независимо дали търсите спокойствие или забавления.

 

Подобни новини

...

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина