Ограничават масовите прояви в Пловдив, бъдещите могат да бъдат и отменяни

Автор: Благовест Андонов 11443
Ограничават масовите прояви в Пловдив, бъдещите могат да бъдат и отменяни

Масовите прояви в Пловдив ще бъдат ограничени за посещения, а бъдещите могат да бъдат отменени, заяви кметът Здравко Димитров. Той каза, че в действителност ситуацията в Пловдив е тревожна и тепърва ще се обсъждат мерките, които ще се вземат за ограничаване на разпространението на COVID-19.

“Ще намалим капацитета на различните събития, които вече са организирани и вече са продадени билети. За другите ще решим след заседание. Надявам се и хората да бъдат отговорни и да се пазят повече, спазвайки указанията за безопасност”, каза кметът.  Той обясни, че е нямало как да отмени събитията като празненствата за Купата, абитуриентските балове, както и наградите на БГ радио.

„Всички в сградата на Община Пловдив от футболистите и ръководството на Локомотив бяха с маски, свалиха ги след като излязоха на терасата. В момента дезинфекцираме сградата на Община Пловдив. Ще се подложа на PCR тест, а всеки служители, който иска – може да отиде и да даде проба за негово успокоение”, каза още градоначалникът.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина