Обичаният Димитър Рачков се завръща в Пловдив със своето забавно шоу

Автор: Plovdiv Now 20947
Обичаният Димитър Рачков се завръща в Пловдив със своето забавно шоу

Обичаният Димитър Рачков се завръща в Пловдив със своето невероятно шоу! Той поема на турне из цялата страна, за да разсмее публиката с комедийния си моноспектакъл. Чрез него той ще въведе зрителя в кухнята на телевизията и ще разкрие отговорите на въпросите: как се правят новините, лъжат ли ни рекламите, какво работи продуцентът, свършват ли някога сапунените сериали?

"Забраненото шоу на Рачков"  беше планирано за 16 юни 2020г, но поради извънредните мерки ще се състои на 21 октомври от 20:00ч, в Спортна зала С.И.Л.А

Има събития, които не са за изпускане! Искаш да научиш повече за "кухнята" на нишката, която ни свързва със света около нас - телевизията? Готов ли си за много забавление и отговори? Димитър Рачков ще те въведе в света на ефира!

Ще се посмеете на цялата телевизионна машина, разобличена в едно шоу - от сутрешните блокове до холивудските екшъни, от Бай Брадър до прогнозата за времето, от готварските предавания до спортните емисии… Това е и първото телевизионно шоу извън телевизията, което разкрива смешната страна на телевизионните продукции, вкопчени във вечната борба за рейтинг.

След като видите това шоу, вие ще спрете да гледате телевизия. Ще спрете да си купувате прах за пране и да търкате билетчета.

"Забраненото шоу на Рачков" е спектакъл-антидепресант, който гарантира забавление за цялото семейство. Посмейте се на цялата телевизионна машина, разобличена в едно шоу - от сутрешните блокове до холивудските екшъни, от "Бай Брадър" до прогнозата за времето, от готварските предавания до спортните емисии…

"Забраненото шоу на Рачков" е първото телевизионно шоу извън телевизията, което разкрива смешната страна на телевизионните продукции, вкопчени във вечната борбата за рейтинг.

Искали ли сте някога да водите Новините? А да участвате в любимата си телевизионна игра? "Забраненото шоу на Рачков" е интерактивен спектакъл, който ви дава тази възможност.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина