Новият брой „Седмият хълм“ на Нула 32 с премиера на лятната сцена в Драматичния театър

Автор: Plovdiv Now 4801
Новият брой „Седмият хълм“ на Нула 32 с премиера на лятната сцена в Драматичния театър

Списание Нула32 представя новия си брой № 20 – „Седмият хълм“ на 19 юни 2020 г. от 19:30 ч. в двора на Драматичен театър-Пловдив.

Поради продължаващата извънредна обстановка в страната и актуалните противоепидемични мерки, на представянето на новия брой на Нула32 на лятната сцена на Драматичен театър-Пловдив ще могат да присъстват ограничен брой хора. Както винаги, входът за премиерата и списанието са абсолютно безплатни, но за да присъствате този път ще ви е необходима покана.

Може да се сдобиете предварително с максимум два пропуска от касата на Драматичен театър-Пловдив или в Галерия 28 до изчерпване на капацитета. Може да заявите присъствието си и чрез лично съобщение на страницата на събитието .

За всички останали, които не успеят да присъстват на представянето, е предвидено живо излъчване на събитието във Facebook страницата на списанието. Тиражът на броя ще ви очаква на познатите места още на следващия ден.

„Двайсетият брой на Нула32 представя малка част от поетите, без които духовният облик на града ни не би бил същият. Опитахме се да осмислим невидимите и неизказани спойки между тях, да видим възможните полета, където те се срещат – срещат нас и всички останали живи и мъртви в едно..."Седмият хълм" излиза и с втора колекционерска корица. За пръв път в историята на списанието разделяме тиража си на две равни половини – по една за всяка от кориците. Съдържанието зад тях е едно и също, а изборът е ваш“, споделиха от екипа на списанието.

 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина