Нов заместник-районен прокурор на Пловдив встъпи в длъжност

Автор: Plovdiv Now 1273
Нов заместник-районен прокурор на Пловдив встъпи в длъжност

Прокурор Пламен Пантов от днес встъпи в длъжност като заместник-административен ръководител на Районна прокуратура – Пловдив. Това стана на церемония в заседателната зала на прокуратурата, на която присъстваха Петър Петров, районен прокурор, колеги и съдебни служители. Районният прокурор Петър Петров връчи акта за встъпване в длъжност и пожела здраве и професионални успехи на новия заместник-административен ръководител.   

На 14 август 2024 г. Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет на основание чл. 160 вр. чл. 168 ал. 3 от Закона за съдебната власт назначи Пламен Пантов за заместник-административен ръководител на Районна прокуратура – Пловдив.

Той е завършил специалността „Право“ в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. Работил е като разследващ полицай в ОД  на МВР – Пловдив, бил е прокурор в Районна прокуратура – Пазарджик, а от януари 2024 г. встъпи в длъжност като магистрат в Районна прокуратура – Пловдив.  От днес, 9 септември 2024 г., Пламен Пантов е определен за говорител на Районна прокуратура – Пловдив със заповед на административния ръководител Петър Петров.  

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина