Нов офис на А1 отвори врати за клиенти в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 16259
Нов офис на А1 отвори врати за клиенти в Пловдив

С шампанско и Многая лета оператора А1 отвори вчера новия си модерен център за обслужване на клиенти на водещия доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България – А1. Старши директорът  „Клиентски опит и удовлетвореност“ Елица Шопова и директорът „Обслужване на клиенти“ Невена Миленкова прерязаха лентата заедно със зам. кмета Стефан Стоянов.  В момента в центъра, който се намира в новата офис сграда "Каменица"  работят 50 служители, обслужващи телефонната линия *88 , специализирани в разрешаване на индивидуални технически затруднения с всички услуги на компанията. Амбицията на компанията е да разшири дейността на Центъра за обслужване на клиенти в Пловдив и до края на годината работещите в него да станат 100 и броят им да продължава да расте в следващите години.

"За нас тази локация е изключително важна!  Обслужването на клиентите е изключителен приоритет. Разширяването и създаването на този по-голям офис в Пловдив е важно, защото екипът, който имаме тук, ни показа как да се постигат изключителни резултати, научи ни какво е лоялност и как да приемаш каузата за клиента, като своя собствена лична кауза“" заяви Елица Шопова. "Екипът в Пловдив е страхотен. Усеща се този хъс, това желание за конкуренция с екипа в София. Което разбира се, естествено предвид вечната борба за надмощие между Пловдив и София. Но конкуренцията е много здравословна. Вече има доста кандидати от София, които искат да се преместят в новия офис тук. А и в А1 има сериозно лоби от пловдивчани в софийския екип" отбеляза Невена Миленкова, която също е пловдивчанка. 

Зам. кметът Стоянов благодари на компанията, че проява засилен интерес към Пловдив"Градът продължава да развива активно сектора на бизнес услуги и за нас това е приоритет. Радвам се, че компании от мащаба на А1 традиционно инвестират своето доверие в гражданите на Пловдив. Градът ни се разви като втори силен център за IT и аутсорсинг услуги в страната заради потенциала, който има и талантливите млади хора, които избират да живеят тук. В Пловдив работят над 6 000 души, които са заети в IT сектора и очакме броят им да се удвои"  каза зам.кметът. 

 „Това се дължи на бързото развиване на бизнес услуги – почти 26% от местната икономика е на сектора на бизнес услугите и разбира се на индустриалните зони, чийто дял е 42%“, допълни той.

Новият офис е с иновативен дизайн и уютни работни пространства. Функционални мебели в работните зони са съчетани с  меки цветове и различни кътове за релакс и забавления. 

Офисът бе открит с водосвет от отец Серафим, който подари ценна икона на Света Богородица, която да пази и закриля работещите там. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина