Нов 5-звезден гигант в Западен

Автор: Plovdiv Now   2413
Нов 5-звезден гигант в Западен

Стартираха директните продажби в жилищен комплекс „Star Residence", отличаващ се със стилна и модерна архитектура, лесен достъп, многофункционален търговски комплекс, осигурени градски удобства на фона на завладяващата панорама на Родопите. Жилища с отлична фунционалност, проектирани, за да задоволят повишените критерии на дом или инвестиционен имот на новото поколение клиенти. 

Това са основните активи на новия жилищен комплекс на „Star Residence“ - компания с дългогодишен опит в различни сфери. Освен със строително-инвестиционната дейност, холдингът има няколко изключително успешни проекта в строителството и менажиране на хотели, което им позволява да комбинират най- новите тенденции и технологии в жилищното строителство с грижата за хората и техните удобства. "Ще предложим на нашите клиенти истинско 5-звездно изживяване", обещават от компанията. 

През 2022 година „Star Residence “стартира с иновативната сграда „Eagle“, която вече е напълно разпродадена. След успеха на „Eagle“, компанията направи първа копка и на новия си проект – „Fenyx“ – изкушаващо съчетание от перфектна локация в непосредствена близост до парк „Отдих и култура“, светли и просторни жилища с функционални и практични разпределения на помещенията, мaĸcимaлнa бeзoпacнocт, cпoĸoйcтвиe и пpocтpaнcтвo, които създават блaгoпpиятнa cpeдa зa ĸaчecтвeн и xapмoничeн живoт. Разположен в  непосредствена близост до „Гребна база“, чиято разнообразна растителност допринася за качествена среда на живот с по-чист въздух и спокойствие, както и чудесна възможност за разходки и разнообразни спортни дейности. Не  случайно този район е един от най-предпочитаните райони за живеене в града.Проекта предлага 100% осигурено паркиране с надземни и подземни паркоместа и гаражи. Предвидени са и зарядни станции за електромобили.

На територията на комплекса ще намерите  аптека,  дентален център,  фитнес, ресторант и голям хранителен магазин, което ще направи живота ви по-удобен и комфортен. Вашият звезден дом e с контролиран достъп и Видеонаблюдение 24/7,  предлагащ  допълнителна сигурност и спокойствие за вас и вашето семейство.

Благоприятната локация на комплекса ви осигурява всичко от което се нуждаете - паркове, детски градини и училища, обществен транспорт, мол Пловдив, ĸypиepcĸи ycлyги, pecтopaнти, ĸинa, мeдицинcĸи цeнтpoвe, aптeĸи, фитнec зaли и дp.  и превръща „Fenyx“ в комфортно пространство за живеене, почивка, създаване на семейство и отглеждане на деца.

Твоят звезден дом! е един от основните принципи на "Star Residence“ и по отношение на вложените материали , инвеститорите приемат това мото буквално. Основен приоритет при избора на материали за комплекса са тяхното качество и устойчивост.

Фасадите са с окачена вентилируема фасадна система,  осигуряваща стил и висока техническа устойчивост. Другото предимство на този тип конструкция - през лятото предпазва сградата от проникване на горещ въздух, а през зимата действа като допълнителна топлоизолация, понижавайки значително разходите за поддръжка.

Строителят е заложил на качествена  алуминиева дограма, гарантираща перфектна шумо- и топлоизолация на всеки апартамент. Компанията предлага и набор довършителни услуги, което може да улесни изключително клиентите , пестейки им време и нерви. Общите части са изпълнени с висококачествени материали - гранит, мрамор, желязо, дървен фурнир. Важен детайл е, че комплексът разполага и с модерна система за филтрация на питейната вода. 

Във „ Fenyx “може да откриете студиа, двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти с панорамни гледки към Родопите. Различните апартаменти осигуряват богат избор от разпределения, изложения и квадратури, които да задоволят необходимостта на различните домакинства. В началните етепи на строителството има възможност за обединяване на жилища, за подготовката на „умен дом“, подово отопление, както и за планиране на всички довършителни работи.

 

Koмплeĸc:  Затворен комплекс Star Residence

Лoĸaция: в близост до парк „Отдих и Култура“/ бул. Пещерско шосе

Брой сгради: 4

За сграда: Fenyx

Брой апартаменти: 220

Гаражи и паркоместа: надземни и подземни паркоместа, гаражи, обособени места за паркиране в търговската зона, зарядни станции

Видеонаблюдение:  24/7, контролиран достъп

Озеленяване: 6000 кв.м градини

Инвecтитop: Star Residence

Πpoeĸтaнт: 4 plus Architects
Предлагат се гъвкави схеми за плащане. 

Продажби без комисион директно от инвеститор!

Телефон за контакт: 0890 200 204 / 0890 200 206

                                     0896 200 204 / 0890 200 233

www.starresidence.eu
facebook:  STAR Residence
Instagram: your.star.residence

 

Подобни новини

...

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина