Нокаути, зрелище и музика на боксовата гала “Духът на България“

Автор: Plovdiv Now 10126
Нокаути, зрелище и музика на боксовата гала “Духът на България“

Античният театър се превърна в боксова арена миналата вечер. Театърът прие боксовата гала вечер “Духът на България”. Шоуто стартира с „Излел е Дельо хайдутин” в изпълнение на Нина Николина. 

На сцената освен Нина Николина излязоха още 100 кила, Deep Zone Project, Павел и Венци Венци, Иван Лечев и Орлин Павлов, който беше и водещ на галата. Актьорите Веселин Плачков и Янко Лозанов направиха рецитал на исторически стихотворения. 

Още първата среща започна с нокаут и то в първия рунд. Борислав Велев не остави никакви шансове и в първия рунд нокаутира Ясмин Дананович от Босна и Херцеговина. Вторият сблъсък между румънеца Даниел Бучич и унгареца Ласло Фекете завърши също с нокаут, като румънецът му трябваше малко повече от минута да приключи срещата. 

В единствената женска среща Джоана Нуамеруе и Шейла Мартинес от Испания направиха много здрав мач, който Джоана спечели с 2:1 съдийски гласа. Така Джоана записа третата си победа в профи бокса и втора в Пловдив. 

Пловдивчанинът Пенчо Цветков записа нова победа в профи бокса, след като нокаутира Мирослав Николов още в първия рунд. 

В следващата среща Игор Шевазудцкий от Украйна победи с нокаут в третия рунд Аднан Дероня от Босна и Херцеговина. 

Румънецът Богдан Дину, който озори сериозно миналата година Кубрат Пулев победи с нокаут във втория рунд Франк Блуемле от Германия. 

Йосиф Панов - Пепелянката и Муса Гари от Франция направиха здрав двубой, който завърши с нокаут в шестия рунд и победа за българина. Малко след началото на срещата на Античния театър пристигна най-добрият български боксьор и основен претендент за световната титла в тежка категория Кубрат Пулев.

В последната среща, която беше кикбоксова, Стоян Копривленски победи с 3:0 съдийски гласа Кристиан Милеа от Румъния. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина