Нелеп случай с обществени тоалетни в Пловдив предизвика и възмущение, и смях

Автор: Plovdiv Now 1824
Нелеп случай с обществени тоалетни в Пловдив предизвика и възмущение, и смях

Нелеп случай с обществени тоалетни в Пловдив предизвика едновременно възмущение и смях. Пловдивчанин е опитал да ползва една от химически тоалетни в Цар Симеоновата градина, но мъж го спрял, заключвайки с катинар и искай му пари за "услугата", научи glasnews.bg.

"Днес (25.09)станах свидетел на безумната случка  на града ни. Към 16.00 минавах през градската градина и ми се пикаеше. Знаех, че в единия край има химическа тоалетна. Запътих се аз към нея и с учудване видях още две. Зарадвах се, че накрая са сложили тоалетни - 2 броя и човек няма да чака. Рекох да отворя първата, но отвътре с груб глас се обади ,че била заета . Точно до нея другата имаше катинар , а другата до нея отново беше заета. Почаках малко и от първата тоалетна излезна един господин с прошарена брада към 1.90 , дебел, мургав . Затвори тоалетната, сложи катинар и тръгна. Попитах го най учтиво защо слага катинар, след като искам да влезна. Той отговори, че трябвало да платя и тогава можело да съм влезнал. Попитах го как така сериозно ли и с груб тон отговори - така като ме гледаш, да се шегувам.

Изчаках да се освободи крайната тоалетна. За щастие жена беше вътре, излезна без да заключва аз влезнах, свърших си работата и си потеглих. Та мили граждани не знам какво се случва, но ако наистина тоалетната се владее без кмета да знае за това деяние дано го прочете. Ако е сложил той такса, или някой друг - Добре дошли в България", разказва Георги Динков.

Пловдивчани бяха категорични, че проблеми с тоалетните в града има почти във всеки парк и "те не са от скоро".

"Като цяло е безумно да няма нормална работеща тоалетна в парка, било то и платена... Химичните няма да ги коментирам, защото състоянието им е меко казано потресаващо...", отбелязва Анна Т.

"Другата работи успоредно на фонтаните, но е в безобразно състояние,не се стопанисва от никой явно.Поне да сложат такса и да се стопанисва от някой!", предлага Надежда А.

"Правите снимки, пишете жалба и отскачате до общината и пращате имейли до когото се сетите, но да се вижда до кои инстанции - кмет, зам.кмет, санитарен, хигиена, архитект,паркове и екология...каквото се сетите. И искате да се заведе под номер и да ви се даде отговор. Това е начинът. Иначе ние си се забавляваме в социалните мрежи, но керванът си върви. ", съветва Яна К.

Снимката е илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина