НАП санкционира кафене в центъра, ресторант в Тракия също в “черните“ списъци

Автор: Plovdiv Now   1900
НАП санкционира кафене в центъра, ресторант в Тракия също в “черните“ списъци

Проверки на НАП са се провели в редица търговско обекта в Пловдив и региона. Над 10 дружества са хванати с нарушения и са вписани в регистрите на приходната агенция.

В списъка на НАП са попаднали магазини, сергии, онлайн бутик, шивашко ателие, както и две заведения.  Освен финансова глоба, спрямо тях може да бъде приложена санкция ”Принудително запечатване” в рамките на 30 дни.

Кафе-аператив Актив е станал обект на проверка през изминалия отчетен период. Данъчни са нахлули, а не след дълго са констатирали нарушения. Заведението, намиращо се на улица „Антим I”, може да бъде запечатано за 30 работни дни, ако управата не заплати наложената финансова санкция.

Ресторант „Арбанаси” в ж.р. Тракия също е попаднал в „черните” списъци на НАП. Заведението се намира на улица „Шипка” и  е собственост на фирма „Пловдив БГ ФУУД ИНВЕСТ ЕООД”.

Дейността на магазин Одирн на улица „Йордан Гавазов” може да бъде преустановена в рамките на месец. Търговският обект е бил проверен от данъчни инспектори като по време на визитата си са открити нарушения. Магазинът е специализиран за стоки, внос от Турция.

В регистрите на Приходната агенция са още магазин за медицинско облекло на Пещерско шосе, гараж за шивашки услуги и ремонт на чанти, автомат на самообслужване автомат за храни и напитки на Брезовско шосе.

Сред фирмите в „черните” списъци е и онлайн магазин. Дружеството „ДХР ИНЖЕТНЕРИНГ ЕООД” е специализирано в сферата на роботиката и автоматизацията на металорежещата индустрия.

Магазин за хранителни стоки на улица „Преспа” в Столипиново също може да бъде затворен заради нарушаване на закона. Инспекторите са констатирали нарушения в обекта, чийто собственик е „ДГЛ ЕООД”.

През последните дни в етническия квартал се провежда мащабна акция на НАП, Икономическа полиция и Шесто районно. Операцията е във връзка с пресичане на продажба на дрехи и обувки имитиращи световноизвестни марки. 

Четири дни полиция и данъчни тарашат обекти в Столипиново, има задържаниМащабната операция продължава

Подобни новини

...

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина