НАП продължава проверките в Пловдив, заведения за хранене хванати с нарушения

Автор: Plovdiv Now 5076
НАП продължава проверките в Пловдив, заведения за хранене хванати с нарушения

Данъчни инспектори продължават с проверките на търговските обекти в Пловдив и регион. Баничарници и закусвални са хванати с нарушения, както и два ресторанта от известна верига, и магазин за плод и зеленчук.

През последния отчетен период проверка е имало в две от известните заведения за бързо хранене – Чили. Обектите се намират на улица „Капитан Райчо” и на Брезовско шосе. Това са един от масово посещаваните места за готова храна. От супи до скара, богатото меню на ресторанта е известно в Пловдив. Фирмата стопанисва още обекти под тепетата.  Инспекторите са открили нарушения по закона за данък добавена стойност и са съставили акт на дружеството. От дни името на ресторанта фигурира и в „черните” списъци на НАП, публикувани в официалната страница на агенцията.

Под ударите на данъчните попадна и още едно заведение за бързо хранене. Това е пицарията, която се намира на булевард „България” в Кършияка. Обектът е на стратегическо място, непосредствено до две заведения и казино. То е посетено от данъчни, а визитата им е приключила със санкция.

В „черните списъци" влиза и магазинът за плод и зеленчук, намиращ се на улица „Велико Търново” 26.

Още редица фирми са били посетени от агенти под прикритие, като в много от тях са установени нарушения. Проверките на данъчните в Пловдив продължават.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина