Наливат бетон на Колежа! Докога ще продължат дейностите - говори строителят

Автор: Благовест Андонов 5363
Наливат бетон на Колежа! Докога ще продължат дейностите - говори строителят

Няколко бетонобъркачки и редица строители се забелязваха днес на стадион „Христо Ботев” в Пловдив. От сутринта фирма „Запрянови – 03” работят дейно пот сектор „А”, където се налива бетон.  Покрай кадрите с работниците, феновете на „канарчетата” се активизираха в социалните мрежи.

Какво точно се извършва обаче на Колежа? Наш репортер се свързва със собственика на фирмата изпълнител Вакрил Запрянов, който обясни, че извършват спешни укрепителни дейности.

„ Извършихме някои неотложни дейности – направиха се нови насипи  и канализации. Отводни се и ремонтира цялата изолация отвътре и отвън.Ако не се бе налял този бетон, всичко трябваше да се разруши и да се започне строежът на сектор „А” наново. Това, което ще се извършва ще е до Кота -3,40”, каза Запрянов, който уточни, че най-зле е било положението в сектор „А 3”, който се е бил превърнал в блато. Вече обаче насипите са направени, като остава довършителна работа преди зимата. Вакрил Запрянов добави, че от собствениците на клуба зависи докъде ще продължат строителните дейности.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина