Наказаха полицаи заради частното парти на общински съветник в пловдивско заведение

Автор: Plovdiv Now 4257
Наказаха полицаи заради частното парти на общински съветник в пловдивско  заведение

Четирима полицаи са наказани дисциплинарно заради частното парти на общински съветник в пловдивското заведение "Soho Bar & Diner" в началото на ноември.

Това са началникът на Шесто РУ и трима негови подчинени, съобщи министърът на вътрешните работи Христо Терзийски в отговор до Валери Симеонов. 

Купонът е бил в чест на общинския съветник от Пловдив Кирил Търев, който преди ден е имал рожден ден.

Служителите ще получат наказание "порицание" за срок от шест месеца. От събраните доказателства в хода на проверката станало ясно, че те не са изпълнили задълженията си, след като са получили сигнал за силен шум, идващ от заведението. В хода на образуваната проверка са прегледани видеозаписите от камерите в района, приобщени са и записите от постъпилите обаждания на телефон 112 във въпросната вечер. 

Припомняме, че на управителя на заведението бяха съставени два акта - за неизпълнение на полицейско разпореждане да затвори заведението и за нарушване на противоепидемичните мерки. От управата на заведението тогава обясниха, че във въпросната ресторантът е бил отдаден под наем и не е имало никого от персонала. 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина