Най-красивата пловдивчанка за 2019 се похвали с нова любов, не става въпрос обаче за мъж

Автор: Plovdiv Now 23216
Най-красивата пловдивчанка за 2019 се похвали с нова любов, не става въпрос обаче за мъж

Най-красивата пловдивчанка за 2019 година Стелияна Иванова се похвали с нова любов. Не става въпрос за мъж, а за чисто нов автомобил Порше Кайен. 

За новата придобивка се похвали самата Мис Пловдив - България 2019, като публикува снимка с мощното возило в личния си профил. 

"Моята нова любов. Толкова съм благодарна, че притежавам този звяр." - написа 18-годишната Стелияна Иванова, която вече кръстосва града с новото Порше с късметлийски номер. 

От кадъра се вижда, че върху автомобила са поставени големи плюшени играчки - мечок и червено сърце, което навежда на мисълта, че той най-вероятно е подарък за красавицата от нейните родители, послучай новата учебна година.

Стелияна, която тази година ще бъде абитуриентка, вече има шофьорска книжка и през зимата вероятно ще прекара доста време зад волана на бижуто. 

Синеоката хубавица определено заслужава скъпия подарък, тъй като успешно съчетава учението с изявите на модния подиум.  

Тя е възпитаничка на гимназия хуманитарен профил с немски и английски език. Зад гърба си има и редица фотосесии, участия във видеоклипове и спечелени конкурси за красота. 

Плътно зад нея са и родители й, за които Стелияна Иванова бе споделила в интервю за Trafficnews, че винаги са зад нея, подкрепят я и се гордеят с постиженията й.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина