Най-честите „ненормални“ неща, характерни за почти всички връзки.

Автор: Plovdiv Now 1083
Най-честите „ненормални“ неща, характерни за почти всички връзки.

Какво значи нормално? Дори да не обичаме тази дума, защото ни се иска да сме нещо специално, не искаме и да сме странни. Въпреки това много неща в интимните отношения са точно такива. Но – изненада! – повечето неща, които ни се струват странни, в действителност са напълно нормални. Каква ирония, нали? За вас обобщихме трите най-чести „ненормални“ неща, характерни за почти всички връзки, пише obekti.bg.

Иска ви се партньорът или партньорката да бяха по-романтични.

Не, това не е проява на неблагодарност, нито на лош вкус. И не е единствено желание на жените. Проучване от 2013 г. за книгата „Мярката за нормално“ показва, че 64% от мъжете мечтаят за повече романтика в сравнение с 63% от жените. Ако и вие искате повече романтика, не сте сами, нито сте кичозни – имате всички основания да копнеете за романтични моменти, защото те са свързани с доверие, интимност и уважение.

Имате отделни банкови сметки, дори след дълго съвместно съжителство

За мнозина бракът означава „каквото е мое, е и твое“ и въпреки това много двойки имат отделни банкови сметки – или поне в допълнение към общата сметка - дори след дългогодишно съжителство. Американско проучване показва, че дори 60% от бездетните и 40% от двойките с деца държат парите си в отделни сметки. Това не означава, че си нямат доверие, нито е странно. Може да става въпрос за стар навик, за финансова независимост или просто за принципи.

Тайно фантазирате за човек, с когото не сте заедно

Проучването показва: около 50% от мъжете и 40% от жените си фантазират за друг човек, докато живеят с партньорката или партньора си. И това са само хората, които го признават. Така че ако от време на време си мечтаете за Джордж Клуни, изобщо не е странно. Случва се и в най-добрите семейства. Защото същото проучване показва, че такива мисли рядко имат нещо общо с това колко щастливи са двойките.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина