Над 150 танцьори, музиканти, певци и актьори разтърсват сцената на зала СИЛА с “Има такава държава“

Автор: Plovdiv Now 14266
Над 150 танцьори, музиканти, певци и актьори разтърсват сцената на зала СИЛА с “Има такава държава“

"Има такава държава" е името на новия проект, който танцова формация  „Елика“  Пловдив подготвя с приятелите от „Интро Квартет“ и Формация „Наздравица.“

Публиката ще може го види на 18 декември от 19.30 часа в зала СИЛА.

Спектакълът е със специалното участие на Цветана Манева, Бойко Кръстанов, Ивайло Гюров, Николета Дойчева и Compact Voices. Над 150 танцьори, музиканти, певци, актьори, невероятно сценично осветление и ефекти - всичко необходимо за един наистина грандиозен спектакъл.

Създадена преди по-малко от 15 години, танцова формация „Елика“ е безспорно сред най-важните културни символи на Пловдив и България. Със своето изумително шоу, пищни костюми и неизчерпаема енергия, формацията определено докосва сърцата на хората в България и чужбина. Постоянно развиващото се разнообразие от танци включва национални, класически и джаз танци. Танцова формация „Елика“ получава признанието си благодарение на творческия си, изпълнен с въображение и професионализъм екип. Колекцията от танци включва невероятно разнообразие от български фолклорни танци и чудесен международен репертоар от испански, африкански, латиноамерикански, грузински, руско-цигански, турски, гръцки, сръбски, ирландски, украински, румънски, руски, молдавско-цигански и индийски танци.

„Време е да извървим най-важния път – пътят към себе си. Имаме много посоки за заминаване, но само една за връщане: в бащината къща. Търсим щастието по целия свят, за да го открием в самите себе си. Родината не е място, а чувство. Всеки от нас е България. Има причина да се родим тук. Да обичаме тук. Да създаваме тук.  Където и да живеем, само в България душата ни се чувства у дома. Времето ни даде възможност за избор: да мрънкаме до сутринта колко несправедлив е животът, или да си плюем в шепите и да направим България едно по-добро място. Ние – екипът на "Интро Квартет", в съвместен проект с уникалните момчета и момичета от Танцова формация "Елика" и живеещите в българския фолклор музиканти от формация „Наздравица“, ще разкажем, посредством музика и танц, историята на едно Пътуване. Представяйки емблематични музикални пиеси с ефектна хореография, ще "прелетим" от България до Франция, Италия, Америка, Русия, за да се завърнем отново в Родината.  Тук можем да съчетаем натрупания опит с музикалното ни наследство и традиции, защото "Има такава държава", в която не си емигрант - Ела и бъди себе си!“, споделят и участниците в невероятното щоу –музикантите от „Интри Квартет“.

 Билети се продават в цялата мрежа на www.eventim.bg

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина