Връщат парите на пловдивчани, които така и не гледаха “Лешникотрошачката“

Автор: Plovdiv Now 6167
Връщат парите на пловдивчани, които така и не гледаха “Лешникотрошачката“

Разочарованите зрители на спектакъла „Лешникотрошачката“ на Руския мултимедиен театър могат да върнат парите от билетите си до 11 юни, това обявиха организаторите. От Degris Events заявиха, че събитието се е отменило поради технически причини, а информация за това е била публикувана в сайта Ивентим БГ.

Снощи десетки пловдивчани чакаха пред Колодрума, за да гледат руския балет, но така и не успяха. Според тях не са били предупредени за отмяната на събитието, а са били посрещнати от охраната на спортната зала, който нямал информация за предстоящо събитие.

Ето и официалната позиция на организаторите:

Представленията на Руския мултимедиен театър и балет се отменят поради технически причини, независещи от нас като промоутъри, казаха от Degris Events.  Информацията, че спектакълът „Лешникотрошачката” няма да се състои, организаторите са поместили в Ивентим БГ.

Обявена е и информацията как ще се връщат балетите.

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:

- с кредитна карта – трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и  до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени;

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Съща така могат да се върнат и в централния офис на Eventim.bg, намиращ се на ул. „6-ти септември” 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.

Крайният срок е 11 юли.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина