На кино в парка: “Доза щастие“ с безплатна прожекция в парк Розариум тази вечер

Автор: Plovdiv Now 660
На кино в парка: “Доза щастие“ с безплатна прожекция в парк Розариум тази вечер

Най-популярният формат за кино на открито – „Лятно Кино в Парка“ се провежда в Пловдив за трета поредна година със специална селекция от филми. От 1 юли до 19 юли 2020 ще можете да се насладите на заглавия от българското, европейското и американско кино. Прожекциите на открито ще се случват на някои от любимите на пловдивчани и гостите на града градски локации – Цар Симеоновата градина, Небет тепе, Младежкия хълм, парка край Гребната база, парка до Покрития мост на р. Марица, парк „Розариум“, парк „Лаута“ и „Ротари парк“ – Тракия.

Афишът на „Лятно кино в парка“ тази година включва още най-новите приключения на популярното френско такси – „Такси 5“, италианският филм, който не се препоръчва за деца под 16 г. „Любовна терапия“, комедията „Ченгето от Белвил“, аржентинският филм „Тайните на Киетуд“, изключителните превъплъщения на Жулиет Бинош в „Тази, която не съм“ и Лиъм Нийсън в „Без последна спирка“. Освен това ще можем да видим продължението на американския филм със Силвестър Сталоун „Невъзможно бягство“ – „Невъзможно бягство 2: Хадес“.

Екранът, на който ще бъдат прожектирани филмите в любимите ви градски локации, е с размери на двуетажна сграда, а професионалната система за прожекции и звук са гаранция за неповторимо преживяване.

Всички прожекции са от 21 ч, а преди всяка от тях ще гледаме и специално подбрани от късометражни филми от „Кинематограф“. Затова ви препоръчваме да дойдете по-рано и да заемете местата си пред екрана навреме. Входът за прожекциите е абсолютно безплатен, от вас се иска само да си носите нещо за сядане и добро настроение, за да се насладите на неповторимо лятно кино изживяване под звездите на Пловдив!

 Проектът „Лятно Кино в Парка“ се осъществява с финансовата подкрепа на Община Пловдив и е част от културния календар на града за 2020 година.

Тази вечер ще бъде прожектиран българския филм "Доза щастие"., а мястото Парк Розариум.

„Доза Щастие“ преразказва реални събития от 90-те години в България и среща зрителите с една емоционална и лична история. Търсейки щастието, Весела и нейната дъщеря случайно попадат в порочен кръг, от който измъкването се оказва почти невъзможно. Филмът е адаптация на Яна Титова по книгата „Падение и спасение: Изповедта на една хероинова наркоманка“ от 2016 на Весела Тотева, а в главната роля се превъплъщава нейната дъщеря – Валентина Каролева.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина