Множество пловдивски фирми попаднаха в „черните списъци” на НАП само за седмица

Автор: Plovdiv Now 4067
Множество пловдивски фирми попаднаха в „черните списъци” на НАП само за седмица

Само за седмица в „черните списъци” на НАП бяха вписани редица фирми в Пловдив и региона. През изминалия отчетен период служителите на приходната агенция са направили масови проверки по обектите,  някои от които са приключили с актове.

Сред новите клиенти на НАП под тепетата са павилион за бързо хранене, машина за пуканки, хранителен магазин и кафе – аперитив.

В „черните списъци” тази седмица бе вписано името на заведение на Морис, намиращо се на булевард „6 септември”. Кафенето е едно от предпочитаните в района, заради лятната си градина. То няма да бъде запечатано, тъй като според новата наредба на НАП, вече не е необходимо да се прилага най-тежката административна мярка спрямо нарушителите.

По ударите на данъчните попадна и кебапчийница на улица „Ангел Кънчев” . Обектът за бързо хранене се намира до Четвъртък пазара. По време на проверка, служителите на НАП са констатирали нарушения и на фирмата е съставен акт.

Със санкция се е сдобил и магазин за хранителни стоки. Той се намира в Тракия.

В крачка е бил хванат и щандът за пуканки в киното на улица „Гладстон”. На фирмата е наложен акт, а до месец ще бъде изготвено и наказателното постановление.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина