Много смях и бъркотии очакват публиката в „Приятна жена в лоша компания“ на пловдивска сцена

Автор: Plovdiv Now 8244
Много смях и бъркотии очакват публиката в „Приятна жена в лоша компания“ на пловдивска сцена

Спектакълът „Приятна жена в лоша компания“ от Андре Русен на Народен театър „Иван Вазов“ гостува под тепетата на 15 януари 2020 г. от 19:00 ч. в Дом на културата "Борис Христов".

В ролите на главната героиня Нина ще видим звездата на Народния театър Емануела Шкодрева, която успява да оплете с чара си трима мъже накуп. Под режисурата на Юрий Дачев за сърцето й ще се борят Кръстю Лафазанов, Павел Иванов и Васил Драганов.

Сюжетът на пиесата е историята на една дръзка и свободолюбива жена, която е сигурна че никакви житейски бъркотии не могат да й попречат да бъде щастлива.

 

Приятната жена е Нина – дръзка, чаровна, неустоима, неудържима в желанието си да живее живота си така, както иска. “Лошата” компания се състои от красавеца и разбивач на женски сърца, но и самият той с разбито самочувствие Жерар, привидно безличния, но и неочаквано решителен съпруг Адолф, строгия, но чувствителен и по своему искрен полицейски инспектор.

В тази очарователна френска “комедия с убийства”, както я определя авторът, има всичко, което гарантира една смислено и забавно изживяна вечер в театъра.

"В геометрията не съществуват двустранни триъгълници, но в човешките отношения те са доста често срещано явление. Изобретателна жена, ревнив съпруг, самонадеян любовник: всичко изглежда толкова ясно, че никак не можеш да му повярваш. И не бива. Защото зад тази яснота бушуват такива непредвидими стремежи, ходове и коалиции, че свят да ти се завие. В този световъртеж, в който ни завихря Андре Русен, може да изгубиш някъде капките си за нос, но не и усмивката си. "Приятна жена в лоша компания" е комедия, направена по стара френска рецепта: любов, хаплив хумор, елегантна размяна на ролите. Към всичко това - симпатия към страните от двустранния триъгълник. Много автори на ситуационни комедии отвисоко се присмиват на героите си и се чудят как да ги изкарат препъващи се идиоти, които непрекъснато бъркат вратите. Русен симпатизира на хората, които показва. Добър е към тях", споделя режисьорът Юрий Дачев.

Представлението не се препоръчва за зрители под 12 г. Билети на билетна каса "МаскАрт" в Дом на културата "Борис Христов", телефон: 0894611188

 Снимки: Народен театър "Иван Вазов"

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина