Много добри резултати в онлайн обучението отчита пловдивско училище

Автор: Plovdiv Now 5379
Много добри резултати в онлайн обучението отчита пловдивско училище

Много добри резултати в онлайн обучението отчита СУ "Св. Паисий Хилендарски" в Пловдив. Училището е едно от най-старите и най-предпочитани учебни заведения в Пловдив. То е сред първите 5 училища по постижения, а добрите резултати се потвърждават и от направена анкета с родителите.

„Гордеем се с нашите ученици, с нашите родители, с нашите колеги! И не без основание! От началото на дистанционното обучение нашето училище може да се похвали с пълна ангажираност на учители и ученици. Всички деца активно участват в обучението, а колегите са различни и интересни, като доказателство за това са многото проекти, реализирани от децата с огромно желание”, казват от училището.

Децата всекидневно са предизвикани да мислят, да комуникират и да вземат сами решения, заинтригувани от „новата“ класна стая. От училището отчитат, че се е засилила и обратната връзка с родителите, колективът е сплотен.

„Проучванията ни сред родители и ученици показаха, че децата са ангажирани, но не и натоварени, забавляват се и учат едновременно. Факт е, че децата са по-мотивирани, родителите – по-ангажирани, учителите – по-креативни.  Спокойно можем да кажем, без излишно да се хвалим, че СУ „Св. Паисий Хилендарски“ доказа, че е достойно да се нарече Училище на XXI век. Важното е, че оставаме позитивни и очакваме следващите предизвикателства”, допълват от СУ "Св. Паисий Хилендарски".

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина